Nyyyyt, langt om længe!

Hmm, op og ned ture…

Hej bloggen!
er i lidt trist og træls humør fortiden, så der kommer nok ikke så meget glæde her fra den næste uges til i hvert fald og måske er perioden længere det ved jeg ikke, men der er bare en masse ting der lige er faldet lidt fra hinanden her for tiden….

Jeg har ellers haft et helt fantastisk år i år 2012…
2012 Har været er mega over dejligt år, massere af glæde og en masse dejlige menesker har jeg mødt, i 10 klassen hvor jeg har fået 4 helt vildt gode veninder som jeg stadig holder rigtig god kontakt med! og fik da også en dejlig kæreste, og begyndte på gymnasium i en rigtig god klasse, og holdte nytår med min dejlige kæreste og familien rigtig hyggeligt, alt for skønt år!!!

Men 2013 jaaa…
2013 har der i mod startet rigtig dårligt ud indtil videre, ret så træls, men man siger jo også at 13 er et ulykkes tal, ja det kan man i hvert fald også sige indtil videre at det ser ud til at passe meget godt på mit år, Først bliv min morfar syg (okay det gjorde han faktisk i slutningen af 2012) men det startede 2013 også ud med og det gik mig rigtig meget følses mæssigt på, han blev så heldig vis rask nok til at komme hjem 8det var så lige en lille optur, jaaa!) men få dage efter bliver min farfar også syg og får konstateret kraft, og det ved jeg så ikke helt hvordan det går med det… og det går selvfølglig også mig ret meget på, når man tænker på det ret meget….
Ja og nu er der så også lidt problemer med lidt andre ting ang. venner og kæresten, men ja jeg må jo bare lige tælle til 10 og tage en dyb indånding og håbe på alt går godt til sidst!!

True!!

// Line♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyyyyt, langt om længe!