16 december= 3 advent= adventgave + 1 måned til 18 år!

Samarbejde med mig.

Ønsker du at indgå samarbejde med linepilegaard.bloggersdelight.dk, som er en blog om Mest mine tegninger, lidt mode, og hvad jeg ellers finder på –  Så er der en rig mulighed for samarbejde inde for forskellige ting. Jeg er altid åben for forslag om et samarbejde.

Her er en liste med muligheder for, hvordan du/i kan få din virksomhed på linepilegaard.bloggersdelight.dk (Du/i kan altid selv komme med forslag)

  • Sponsor.
  • Produkttest og anmeldelse.
  • Produktomtale.
  • Webshop Omtale.
  • Produkter til GiveAways/Konkurrencer

linepilegaard.bloggersdelight.dk linker automatisk til facebook, BlogLovin. Jeg kan desværre ikke fortælle hvor mange views jeg har om måneden, for det kan man vidst ikke se på bloggers-delight.

Jeg har min ret til at takke pænt nej tak til et samarbejde, hvis jeg vuderer at det ikke er noget der passer mig eller mine læsere. For et samarbejde skal være noget for alle partner.

Det er også meget vigtigt at understrege, at alle indlæg, uanset sponsor eller anden samarbejdspartner, bliver skrevet af Mig Line P. Jensen (linepilegaard.bloggersdelight.dk). Jeg gør mit bedste for at skrive troværdigt, og jeg er villig til at samarbejde med flere!

Hvis du/i ønsker at samarbejde med mig kan du/i altid kontakte mig på min mail line_1995@live.dk – jeg tjekker den næsten hver dag.

Så kontakt mig endelig, det vil jeg se frem til.

//Line P. Jensen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 december= 3 advent= adventgave + 1 måned til 18 år!