Hmm, op og ned ture...

Ferie idag, jaaaa!

Ferie idag, glæder mig bliver såååå lækkert, endelig at få ferie, efter at have set på i en hel uge at alle jyder og sjællændere har haft ferie i den her uge!

Så nu skal jeg bare lige have fri fra skole… får jeg først kl. 15.25, laang dag! men har heldigvis billedkunst i sidste modul, som er en af mine ynglings fag! så det er ikke så slemt igen, og når jeg så får fri skal jeg måske på en lille shoppe tur med mutti, glæder mig, for det er 100 år siden jeg har været ude og shoppe!!
I ferien skal jeg så have farvet hår imorgen og ned og besøge mormor og morfar, og farmor og farfar, søndag står ind til videre på afslapning og lektier. Mandag, måske hygge med familien. Tirsdag skal jeg være sammen med en sød veninde, glæder mig skal nok blive hygge! Onsdag, skal jeg til fest med nogle veninder om aftenen. og resten af ferien ved jeg ikke endnu hvad jeg skal lave 😛 så ser frem til en rigtig dejlig ferie!
outfit:
// Sko: Nike // Bukser: Sisters Point // Bluse: Vero Moda // Skjorte: Pieces //
Ny frisure!! 😀
Nike sko købt for mange år siden, fandt dem inde i mit skab 😛
Smil og vær glad!! 😀 ♥
// Line♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hmm, op og ned ture...